Så sant

En vän sa:

We bring the party fucking shit ass.

Så sant

Party hard or go home

Var på klassfest igår. Det var fint. Drack för mycket rödvin och fick betala priset för det, i en buske. Annars var det fint. 
Idag har jaf fixat lite i rummet, chillat och haft det bra.

Omvänd psykologi är min melodi

Jag har suttit sen två idag med mitt psykologiarbete, är en sista minuten människa i allt jag gör, eller i alla fall allt enskilt jag gör. Hoppas i vilket fall som helst att läraren blir nöjd.
Nu ska jag skicka iväg ett mejl och sen har jag tänkt att sova!(!!!!)


Tummen upp!

Så himla mysig kväll igår. Fick världens mysigaste bild på mig också..


Utgång..eller?



Ska grilla med min söta klass. Det är student snart, då vill man göra saker innan man aldrig ses igen. Ska bli mysigt, vi kanske går ut sen, jag hoppas på det! Är taggad till tusen!

Tillbaka

Tänkte komma tillbaka hit. Blogga om saker som jag känner för. Inte såna där jobbiga inlägg som man kan läsa tidigare i bloggen (och i alla mina andra bloggar). Nä, det är för deprimerande, usch.

Hänt så mycket sedan sist. Hunnit tatuera mig, pierca mig, varit i Dublin, fyllt arton, varit ledsen, varit euforisk, skaffat nya vänner, behållit gamla, dansat, tagit körkort, börjat gå på massa astma-mediciner, kysst massa randoms, bitchat, skrattat, ätit massa mat, blivit sockerberoende, sett på film, lyssnat på musik, varit i skolan, hamnat efter i skolan, varit anti, varit jobbig, varit en dålig vän, varit en bra vän, sovit.

Sen massa andra konstiga saker...

RSS 2.0